Koffer met hulpmiddelen – Van der Sar Foundation

De Edwin van der Sar Foundation verspreidt – i.s.m. Ergotherapie Nederland en Vegro Thuiszorgwinkels – jaarlijks 50 koffers vol handige hulpmaterialen voor ergotherapeuten in Nederland. De inhoud van de koffers is specifiek samengesteld voor ergotherapie bij hersenletsel. Ook Ergotherapie Schouwen-Duiveland heeft een koffer in ontvangst mogen nemen.

Ergotherapeuten stellen mensen in staat om opnieuw hun dagelijkse activiteiten uit te voeren als dat niet meer lukt door lichamelijke problemen. Dit kunnen simpele handelingen zijn als eten en aankleden, maar ook meer complexe handelingen. Ergotherapie vindt niet alleen plaats in de behandelruimte, maar vaak ook op de plek waar de problemen zich voordoen, zoals thuis of op het werk. Ergotherapie is zorg op maat. Met deze koffers komt de Edwin van der Sar Foundation nu letterlijk bij de mensen thuis en kunnen hulpmaterialen direct ingezet worden bij de behandeling en/of worden achtergelaten na de oefensessie.

Wilt u weten of er voor u mogelijkheden zijn om gebruik te maken van hulpmiddelen? Neem eens contact met ons op via info@ergotherapieschouwenduiveland.nl, het contactformulier op de website (www.ergotherapieschouwenduiveland.nl) of 0619133803.